A magyarok megmentése

Viktor uralkodása alatt ozmán vad népének fényes vezérei törtek az ország határára és hazánkban becses zsákmányt ejtettek, Keleti Pályaudvart és vidékét megszállák. Germánok, frankok és balga belgák aljas csalárdsága folytán lábukat megvetették. Magyarok és visegrádi négyek Soros gonosz csele miatt szorultságra jutottak, de bátran és emberül helytállottak. Mint sebzett oroszlánok, úgy rohantak a déli határvidék felé, s ott hatalmas védelmező kerítést építve jutának ki nagy veszedelmükből.

Szerencsés hát a magyarok így nyert poggyásza: a veszedelmekben szerzett tapasztalat; már biztosabb, gyakorlottabb is ez a nép a szakadatlan kerítéshúzás következtében, meg erőben, hatalomban is kitűnőbb. De midőn innen győzelmesen visszatértek, a brüsszeliták csele következtében nagy vereség érte őket; kik mindenféle eljárásokat indítának jogi köntösbe bújtatott politikai indulattól hajtva. Azonban Viktor meg főemberei, János, Gergely, Szilárd és a többi vitézek szerfölött fölháborodtak, s ellenségeivé lettek a sorosista népeknek, bosszút lihegtek, s nem bonták le kerítésüket.

A sors kegyelméből az országnak az Úr megtestesülésének 2018. esztendejében új miniszterhelyettese lett, Szilárd vitéz, ki szívén viselé hazánknak jósorsát. Szép nagy szeme volt és fekete, puha öltönye, üstöke meg hasonló az oroszlánéhoz. Mikor a 2019. esztendőben meglátá, hogy Soros parancsára ozmán fényes vezérei ismét hullámszerűen közeledének, határkerítés alá is szörnyű tátongó járatokat vágának, körbehordozá Szilárd a véres kardot és összehívá a Fidesz-frakció bevándorlásellenes kabinetjét. Megmenté emígyen az országot a vésztől, ahogy majd az újságokban meghalljátok (nem a libsi újságokban, azok nem írnak jókat róla).

Anonimus után szabadon



Megjegyzések