Ez a kérdés, válasszatok!


Vannak olyan országok, ahol a terroristákat hagyják megrohadni a börtönben. Bizonyos országokban már azelőtt hűvösre vágják őket, hogy terrorizálni kezdenék a népet.

Vannak azonban fejlett országok is, ahol a terroristákat dicsfény övezi és konferenciák meghívott előadóiként tündökölnek ebben a dicsfényben, közvetlenül azelőtt, hogy öldöklő ámokfutásba kezdenének. Ja és nem, nem keleten járunk, hanem egy szebb napokat látott szigetország sokszínű fővárosában.
Léteznek azonban a világon – és így az említett fővárosban is – lengyel szakácsok, akiknek bár gasztronómiai hozzáértését megkérdőjelezik egyesek (én nem), de ha arról van szó, megpróbálnak agyonverni egy terroristát egy narvál szarvával.

Elterjedt állítás, hogy a szigetlakóknak nem az arab, hanem a közép-európai migránsoktól áll már fel a szőr a hátán. Ugyanis míg az előbbiek konferenciákat tartanak és legrosszabb esetben is csak embereket ölnek (aminek a környéken amúgy is kezd nagy divatja lenni, kezdve a magzatok gyilkolásával), utóbbiak elveszik a munkájukat és ráadásul még fehérek is, tehát mentségük sincs erre.

Nagy választás előtt áll Európa: késes/bombás/akármis gyilkosok, vagy őket óriás tengeri szörnyek agyarával ütlegelő lengyel szakácsok?

Verjen halálra engem a Justin Trudeau szeméből szikrázó Timmermans, de én az utóbbira voksolnék. Sajnos egykor dicső kontinensünk jelentős része úgy fest, hogy másképp választott. Lassan meg kéne erősíteni a déli határkerítést, csak nem délen, hanem nyugaton.



Megjegyzések